Advance worteltechnologie

Download

Sportvelden : kies het juiste graszaadmengsel !

Vertrouw uw sportveld toe aan de specialisten van Advanta. Onze innovatieve graszaadcoatings zorgen voor een snellere vestiging van de graszode, een grotere wortelmassa, betere opname van vocht en voeding en een stevige beworteling. Deze graszaadtechnologie vermindert de impact van klimaat- en speelschade. En heeft een bewijsbare meerwaarde naar duurzaamheid.

Als grasspecialist gaan we bovendien verder dan het alleen leveren van hoogwaardige graszaadmengsels. Projectbegeleiding, opvolging na inzaai en nuttige onderhoudstips zijn slechts enkele voorbeelden van de extra service waarop je mag rekenen.

Verregaande speelgaranties !

Met gras zijn uitstekende sportterreinen aan te leggen met verregaande speelgaranties. Dankzij de nieuwste grassengenetica en hogere zaai – dichtheden is de bespelingstolerantie de laatste decennia fors toegenomen. Tot meer dan 450 speeluren. Meer zelfs, op versterkte hybride grasvelden is een bespelingsintensiteit mogelijk van meer dan 1.000 uren ! Sportvelden met een gesloten zode en een vlak speelveld geven daarbij de minste kans op blessures. Een duurdere oplossing is dus niet altijd nodig.

Interesse ? Vraag naar onze sportveldenbrochure !

Advance is 7x beter:

  • Tot 60% méér wortelmassa en tot 10% méér uitlopers
  • Meer speeluren (450+) door supersterke grip
  • Zeer stabiele en solide velden
  • Meer wortelmassa betekent betere opname van vocht en voeding
  • Meer wortelmassa resulteert in de hoogste droogtebestendigheid
  • Meer wortelmassa betekent beter herstel
  • Bewijsbare oplossing naar duurzaamheid, geeft minder klimaat- en speelschade

Advance is “sliding proof”

Bij een sliding heeft de grasmat het zeer hard te verduren en komen forse horizontale krachten vrij. Het is dus goed om weten wat een grasmat behandeld met Advance aankan. In een krachtproef hebben we de trekweerstand van verschillende samenstellingen gemeten en de stabiliteit van de zode getest.

Het STADION-mengsel geeft een verdubbeling van de trekweerstand en dit door zijn groot aandeel veldbeemd.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwtjes in je mailbox.

      Privacy statement.