24 juli Haal maximaal voordeel uit gras met ingebouwde voorsprong !

Met Headstart Advance ontwikkelde Advanta een nieuwe, revolutionaire doorbraak. Door de meest moderne en innovatieve wortel- en kiemtechnologie samen te brengen, ontstaat een 100 % natuurlijke hightech coating die bestaat uit een complex geheel van biostimulatoren, enzymen, hormoonextracten en essentiële mineralen. Iedere component, elk graszaadje in het mengsel is daarbij volledig gecoat. En gras haalt daar maximaal voordeel uit.

Zo ben je zeker van een nóg betere beworteling, minder stressgevoeligheid, een betere hechting én een duurzamer groenbeheer.

Of het nu gaat om de aanleg of heraanleg van een gazon of sportveld, Headstart Advance is de beste verzekering op een prachtig resultaat.

Welke garanties biedt Headstart Advance?

De innovatieve graszaadcoating staat garant voor een snellere kieming en vestiging van de graszode, een grotere wortelmassa, betere opname van vocht en voeding en een stevige beworteling in alle richtingen.

Headstart Advance past zo perfect in een duurzaam groenbeleid. De 100 % natuurlijke coating verbetert niet alleen het visuele aspect van de grasmat, maar ook de stevigheid, herstelbaarheid en ziektegevoeligheid. Onderhoud en verzorgen worden hierdoor tot een minimum beperkt.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwtjes in je mailbox.

      Privacy statement.