Demo Groen – Park van Laken

09/09/2018 - 11/09/2018 | Brussel

Advanta Gazonactie 2022Heeft u vragen over onze gazonmengsels? Wenst u technische informatie, professioneel advies of begeleiding voor de perfecte uitvoering van uw tuinproject? Aarzel niet om langs te komen op onze stand. De grasspecialisten Arnaud Thonar en Erik Truyers zullen ter plaatse zijn om uw project de beste slaagkansen te geven. U kunt Advanta bezoeken op Demo Groen – stand 63.

U kunt bovendien een gratis in- of doorgezaaid gazon voor één van uw klanten winnen!

Tijdens deze editie van DEMO GROEN worden op de stand van ELIET terug dagelijks demonstraties gepland met de doorzaaimachine DZC 600 en de inzaaimachine GZC 1000, 2 types machines perfect op maat van de tuinaanlegger. Terwijl u omgevormd wordt tot een gazonexpert, kan u rustig genieten van een hapje en een drankje.

Tot op Demo Groen!

Praktische info

  • Waar: Park van Laken (Dikke Lindelaan – 1020 Brussel). Nabij het Amerikaans Theater en het Atomium.
  • Openingsuren: Demo Groen opent zijn deuren van 10u tot 17u op zondag 9 en maandag 10 september. Op dinsdag 11 september wordt de beurs afgesloten om 16u.
  • Online registratie: Als professional kan u zich nu online registreren op www.demogroen.be met uw promocode en ontvangt u uw gratis toegangskaart voor Demo Groen per mail. Heeft u nog geen toegangscode? Gebruik dan deze code: DG8128988

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwtjes in je mailbox.

      Privacy statement.