15 april Bijenmengsel Honey Bee al ganse zomer volop in bloei

Een van de Colour Splash bloemenmengsels die heel populair is, is het mengsel Honey Bee. Dit eenjarige kleur- en bloemenrijke bijenmengsel bestaat uit 11 componenten en is uitermate geschikt voor alle gronden en bloeit de ganse zomer lang. Gemiddeld mag je verwachten dat dit mengsel een hoogte bereikt van zo’n 80 à 100 centimeter tijdens de bloeiperiode die loopt van half juni tot de eerste vorst. Verder is het mengsel speciaal samengesteld om zoveel mogelijk bijen aan te trekken, een must voor wie deze nuttige insecten optimaal wil helpen in hun overleven.

We postten zonet een voorbeeld van een Honey Bee bloementuin op onze Advanta Seeds Facebookpagina met oa. 2 video’s die van heel dichtbij tonen wat dit bloemenmengsel voor u in petto heeft!

De aanleg en instandhouding van veldbloemenvegetaties vragen een specifieke aanpak en aangepast beheer. Met deze tips en tricks krijg je het beste resultaat. Belangrijk, veldbloemen hebben voldoende vocht nodig tijdens de kiem- en ontwikkelingsfase, ondanks de droge zomer is dit toch nog goedgekomen mits extra bewatering indien mogelijk.

Hoe je bloemenweide er precies uit zal zien is plaats- én tijdsgeboden. De samenstelling van de ondergrond heeft een invloed op het kiemen en groeien van de bloemen. Evenals het seizoen en de weersomstandigheden. Maak je klanten hiervan bewust, zo vermijd je eventuele frustraties.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwtjes in je mailbox.

      Privacy statement.